Termeni de utilizare

CITIȚI CU ATENȚIE TERMENII DE UTILIZARE ALE MAGAZINULUI  NOSTRU !

Termeni  generali

Conținut:

I. Obiectul și prevederile generale

II. Contract între FITO LIFE Ltd. și consumator

III. Livrare si drept de retragere

IV. Prețurile mărfurilor și livrarea

V. Drepturile și obligațiile consumatorului

VI. Dreptul la reclamație

VII. Drepturile și obligațiile furnizorului

VIII. Date personale

IX, Limitări privind răspunderea furnizorului

X. Intrare în vigoare și modificări

XI. Soluționarea litigiilor

XII. Lege aplicabilă

I. Obiectul și dispoziții generale

1. Obiect

Articolul 1. Acești Termeni și Condiții Generale definesc relația companiei „PHYTO LIFE” Ltd., denumită în continuare „FURNIZOR” sau „PHYTO LIFE”, proprietară a site-ului web: hemoroizi.com, care funcționează ca magazin online, denumit concizie: MAGAZIN ONLINE, pe de o parte, iar utilizatorii magazinului online, pe de alta parte, au apelat la concizie - UTILIZATOR. Acești termeni de utilizare leagă toți utilizatorii magazinului online, fie că fac cumpărături online, prin telefon și prin e-mail/formular de contact. Prin alegerea voluntară a unui produs, link sau buton aflat pe paginile: hemoroizi.com și/sau un link către acești Termeni Generali, UTILIZATORUL este de acord, acceptă și se obligă să respecte aceste Condiții Generale de Utilizare.

2. Datele furnizorului

Art.2. Informații în conformitate cu Legea comerțului electronic și Legea privind protecția consumatorilor:

1. Denumirea FURNIZORULUI: "FITO LIFE" Ltd.

2. Sediu: Bulgaria, Sofia, 1618, Str. Ivan Susanin nr.2-8, Bl.108, ap.1

3. Adresa pentru exercitarea activității si Manager:

Bulgaria, Sofia, 1618, Str. Ivan Susanin Nr 2-8, Bl.108, ap.1

Branimir Spasov - Manager

Radoslav Jivkov – Manager

4. Detalii de contact și corespondență:

Bulgaria, Sofia, 1618, Str. Ivan Susanin nr. 2-8, Bl.108, ap.1

tel: 0888238711

tel: 0898889988

e-mail: phytolifeltd@gmail.com

5. Înregistrat la  registrul  public: UIC 202984169

6. Înregistrare conform Legii privind taxa pe valoarea adăugată (TVA): BG 202984169

7. Autoritățile de supraveghere:

(1) Comisia pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (CPDP)

Adresa: Sofia 1592, B-dul Prof. Tsvetan Lazarov nr.2

tel.: (02) 940 20 46

fax: (02) 940 36 40

e-mail: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

site: cpdp.bg.

(2) Comisia pentru Protecția Consumatorului (CPC)

Adresă: 1000 Sofia, Piața Slaveykov 4A, etajele 3, 4 și 6,

tel.: 02/980 25 24

fax: 02/988 42 18

linie telefonică: +40312297016

Site: hemoroizi.com

3. Dispoziții generale

Articol. 3. UN CONSUMATOR în sensul acestor Condiții Generale de Utilizare poate fi o persoană juridică (LA) sau o persoană fizică (SP) care dorește să achiziționeze bunuri/bunuri oferite de MAGAZINUL ONLINE.

Articolul. 4. BUNURI în sensul acestor Condiții Generale de Utilizare reprezintă orice produs și/sau serviciu oferit de MAGAZINUL ONLINE.

Articolul. 5. Acești Termeni Generali de Utilizare sunt obligatorii pentru Phyto Life și pentru UTILIZATORII MAGAZINULUI ONLINE. La completarea unui formular electronic de comandă, bifând căsuța „Accept Condițiile Generale”, UTILIZATORUL face o declarație electronică în sensul Legii Documentului Electronic și Semnăturii Electronice, și declară că cunoaște și acceptă acești Condiții Generale. .Articolul. 6. Identificarea UTILIZATORULUI în vederea reproducerii declarației sale de acceptare a Condițiilor Generale și a comenzii oficiale efectuate de acesta, se face prin stocarea în fișiere jurnal pe serverul site-ului: hemoroizi.com  și/sau stocare. a adresei IP a UTILIZATORULUI; stocarea e-mail-urilor; înregistrarea apelurilor telefonice; precum si orice alte informații necesare pentru identificarea UTILIZATORULUI.

II. Contract între Phyto life ltd și consumator

Articolul 7. Bunurile care se află și sunt oferite în MAGAZINUL ONLINE nu constituie o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic pentru consumatori, dar trebuie considerate ca un catalog online demonstrativ care descrie linia de produse și gama FURNIZORULUI.

Articolul. 8. Pentru a achiziționa produs(e) din MAGAZINUL ONLINE, trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

8.1. Să aveți o adresă valabilă pentru teritoriul pentru care este planificată livrarea.

8.2. Sa  complectati corect și exact formularul de comandă electronic și/sau complectati declarația de comandă în calitate de invitat fără să vă înregistrați în sistemul site-ului - online, telefonic sau prin email/formular de contact.

8.3. Ați citit și sunteți de acord cu acești Termeni Generali de Utilizare ai MAGAZINULUI ONLINE.

8.4. Furnizați un număr de telefon de contact corect și valid; adresa de email valida (daca este necesar); corecte si exacte, completate adrese pentru livrare si facturare (daca este cazul); completate corect si corect numele/prenume si datele de contact pentru livrare.

8.5. Pentru a confirma comanda prin telefon sau email, la cerere din MAGAZINUL ONLINE.

8.6. Pentru a oferi acces și oportunitatea de a primi produsul/produsele selectate ale firmei de curierat care vi le livrează.

8.7. Sa plătiți contravaloarea comenzii precum si costurile de transport pentru livrare si, daca nu exista condiții pentru livrarea gratuita.

8.8. Dupa apăsarea butonului: „Finalizarea Comenzii”, UTILIZATORUL este de acord sa achiziționeze marfa din secțiunea „Cos”. Această acțiune este obligatorie din punct de vedere juridic. Phyto Life poate solicita confirmare suplimentară, inclusiv prin telefon și/sau e-mail pentru clarificări suplimentare cu privire la comandă sau livrare. In cazul in care informațiile solicitate FURNIZORULUI sunt refuzate, aceasta duce automat la anularea comenzii, cu sau fără notificare suplimentara către UTILIZATOR.

8.9. Phyto Life Ltd. poate înceta utilizarea MAGAZINULUI ONLINE în caz de acces ilegal deschis, acțiuni incorecte sau cele contrare legilor Republicii Romania .

 

8.10. RESTRICȚII: Utilizatorii MAGAZINULUI ONLINE nu au dreptul la:

 

- Pentru a copia, distribui sau utiliza texte, fotografii, picturi, imagini sau părți ale site-ului fără permisiunea expresă a „Phyto Life” Ltd.;

- Pentru a supraîncărca sistemul cu solicitări fictive sau alte informații.

Art.9. După finalizarea comenzii, UTILIZATORUL va primi o confirmare automată. Din acest moment cererea se consideră acceptată și este supusă executării de către Phyto Life. În cazul imposibilității de a îndeplini parțial sau integral comanda, UTILIZATORUL va primi un email suplimentar sau va suna la numărul de telefon și/sau email-ul specificat de acesta pentru a sesiza situația.

Articolul. 10. FURNIZORUL își rezervă dreptul de a refuza livrarea unei comenzi confirmate în cazul în care bunurile nu sunt disponibile. In cazul lipsei stocului bunurilor comandate, in termen de trei zile lucrătoare FURNIZORUL anunta UTILIZATORUL epuizarea acestuia prin transmiterea unui mesaj către UTILIZATOR, a unei adrese de email valabile sau a unui număr de telefon de contact.

Articolul. 11. Limba contractuală este limba romana  iar plățile se vor face în RON  cu TVA. Dacă nu este specificat dacă sumele includ TVA, se va considera că suma include TVA. Furnizorul își rezervă dreptul de a solicita UTILIZATORULUI să prezinte documentele necesare încheierii și/sau executării contractului, în conformitate cu cerințele legislației romane .

III. Livrare si drept de refuz

Articolul. 12. Cand o comanda este plasata de către un utilizator in MAGAZINUL ONLINE, acesta primește o confirmare automata a comenzii, prin care FURNIZORUL il anunța prin sistem o comanda acceptata cu succes. Un consultant tehnic va contacta telefonic UTILIZATORUL pentru a solicita confirmare suplimentara si clarificarea detaliilor de livrare, in vederea raportării si corectării datelor incorecte.

Articolul. 13. Phyto Life își rezerva dreptul de a refuza confirmarea oricarei comenzi online. Bunurile disponibile sunt procesate si trimise de către firma(e) de curierat catre UTILIZATOR, in zilele de livrare specificate pentru serviciul selectat.

Articolul 14. Modalitățile posibile de plata a comenzilor din MAGAZINUL ONLINE sunt:

ramburs la un reprezentant al curierului (ramburs la livrare);

prin transfer bancar la:

Raiffeisenbank (Bulgaria) EAD

BG50RZBB91551004603534 (în BGN)

SWIFT: RZBBBGSF; ***

Articolul 15. Dupa confirmarea comenzii, marfa se preda unei firme de curierat, conform alegerii UTILIZATORULUI si conditiilor de livrare catre FURNIZOR. Phyto Life nu este responsabilă pentru întârzierile în livrare în cazul în care această întârziere se datorează companiei de curierat sau altui furnizor. În cazul adresei, persoanei de contact și/sau numărului de telefon incorecte sau greșite la depunerea comenzii, Phyto Life nu este ținută de nicio obligație de a onora comanda.

Articolul 16 Marfa comandata se livreaza prin curier la UTILIZATORUL specificat: "Adresa de livrare" sau birou de curierat in termen de 2 pana la 5 zile lucratoare (in functie de specificul marfii si adresa). Este posibil să existe un termen de livrare mai mare pentru produsele care fac obiectul livrării specializate pentru UTILIZATOR

Articolul. 17. Fiecare livrare pentru teritoriul România va fi livrată de curier în condițiile livrării expres sau livrării expedierii către un birou curier.

Articolul. 18. La livrarea COLETULUI de către firma de curierat, transportul trebuie inspectat cu atenție de către UTILIZATOR sau o persoană autorizată de acesta (a treia persoană autorizată). Posibilele daune, lovituri și alte daune trebuie descrise în Declarația de constatări, furnizată de angajatul de curier și completată în prezența acestuia. UTILIZATORUL trebuie să păstreze o copie a acestei Declarații de Constatări pentru sine și să informeze imediat Phyto Life despre situație pentru a-și exercita drepturile UTILIZATORULUI.

Articolul. 19. La livrarea Bunurilor de către un angajat de curier, UTILIZATORUL sau o terță persoană autorizată va semna documentele de raportare însoțitoare. O terță persoană autorizată este considerată orice persoană care nu este titularul cererii de comandă, dar acceptă livrarea bunurilor și a acceptat livrarea la adresa specificată de UTILIZATOR.

Articolul. 20. În cazul refuzului de a primi BUNURI, cu excepția cazurilor descrise mai jos, refuzul este considerat nefondat și UTILIZATORUL trebuie să plătească costurile de livrare și returnare a bunurilor către Phyto Life. In cazul in care UTILIZATORUL nu este găsit in termenul de livrare, la adresa specificata sau accesul si nu sunt prevăzute condițiile de livrare a bunurilor in acest termen, FURNIZORUL este eliberat de obligația sa de a livra bunurile comandate spre cumpărare. In cazul in care UTILIZATORUL a efectuat un transfer in contul Phyto Life, in cazurile specificate in aceasta prevedere, Phyto Life rambursează UTILIZATORULUI suma platita in termen de 14 zile lucrătoare.

Articolul. 21. În cazul în care Produsul livrat nu corespund bunurilor comandate spre cumpărare de către UTILIZATOR, iar acest lucru se poate stabili prin inspecția sa obișnuită, UTILIZATORUL poate solicita înlocuirea bunurilor livrate cu una corespunzătoare cererii sale de cumpărare a bunurilor. , in termen de 24 de ore de la primirea acestuia. In acest caz este necesar ca UTILIZATORUL sa contacteze Phyto Life la telefoanele sau e-mailul specificat.

Articolul. 22. UTILIZATORUL are dreptul, fără despăgubiri sau penalități cuvenite, și fără a da un motiv anume, să se retragă de la achiziția sa voluntară de bunuri/mărfuri din MAGAZINUL ONLINE, fie că se face online, prin e-mail sau telefonic, în termen de 14. zile de la data primirii bunurilor de către UTILIZATOR, când sunt îndeplinite cerințele art. 52, art. 54 și art. 55 din Legea privind protecția consumatorilor (CPA). Refuzul UTILIZATORULUI trebuie făcut în felul următor și în următoarele condiții:

22.1. UTILIZATORUL trebuie să informeze Phyto Life în prealabil în scris că se retrage din contractul de cumpărare online la următoarea adresă de e-mail: phytolifeltd@gmail.com.

 

22.2. Perioada de 14 zile este considerată îndeplinită dacă notificarea scrisă a fost trimisă către Phyto Life. înainte de expirarea perioadei relevante.

In aceeași perioada (14 zile), UTILIZATORUL trebuie sa trimită produsul/produsele respective prin intermediul firmei de curierat Econt in ambalajul original, in întregime, setul complet, precum si documentatia de insotire, fara deteriorare si/sau lipsa pieselor. a produsului după cum urmează:

Phyto Life Ltd., Sofia, 1618, Str. Ivan Susanin nr. 2-8, Bl.108 la Departamentul de reclamații.

22.3. Toate costurile de transport și alte costuri pentru returnarea produsului/produselor sunt în totalitate pe cheltuiala UTILIZATORULUI. În caz de pierdere sau pierdere a produsului (produselor), înainte de a-l primi de la FURNIZOR, UTILIZATORUL datorează despăgubiri în cuantumul valorii acestuia, conform listei de prețuri actuale din MAGAZINUL ONLINE.

22.4. FURNIZORUL este obligat, in cazul refuzului UTILIZATORULUI, din contractul de vânzare la distanta a bunurilor, in conformitate cu prezentele Conditii Generale de Utilizare, sa restituie UTILIZATORULUI in totalitate, sumele achitate de acesta, nu mai târziu de 14 ( patrusprezece) ) zile de la data la care UTILIZATORUL și-a exercitat dreptul de retragere din contract, în același mod în care a primit (dacă ramburs - returnat ramburs, dacă prin transfer bancar, returnat prin transfer bancar rutier, etc. conform CPA.)

22.5. Furnizorul nu are obligația de a rambursa costurile suplimentare pentru livrarea mărfurilor.

22.6. In cazurile in care UTILIZATORUL nu a indeplinit cerințele de returnare a bunurilor furnizate, FURNIZORUL are dreptul de a refuza returnarea sumelor plătite sau de a deduce sumele de servicii utilizate din sumele datorate UTILIZATORULUI.

22.7. UTILIZATORUL nu are dreptul de a se retrage din Acord în următoarele cazuri:

- pentru furnizarea de bunuri care, prin natura lor, se pot deteriora sau au un termen de valabilitate scurt;

- la livrarea mărfurilor sigilate care au fost desigilate după livrare și nu pot fi returnate din motive de igienă sau de protecție a sănătății;

- în toate celelalte cazuri prevăzute de lege.

IV. Prețuri și livrare

Articolul. 23. Preturile indicate in MAGAZINUL ONLINE nu includ ambalarea si transportul la adresa specificata de UTILIZATOR. Costurile cu plata impusă și asigurarea mărfurilor sunt în sarcina Phyto Life, cu excepția cazurilor de solicitare explicită a destinatarului pentru livrarea de către un curier ales de acesta. In aceste cazuri, costurile se calculează in funcție de tariful curierului respectiv si sunt pe cheltuiala destinatarului.

Articolul. 24. Toate prețurile finale din MAGAZINUL ONLINE - hemoroizi.com sunt în lei și includ TVA.

24.1. Prețurile din MAGAZINUL ONLINE al Phyto Life și prețurile din rețeaua de farmacii pot diferi. Phyto Life își rezervă dreptul de a face promoții speciale online, promoții și de a oferi coduri promoționale care nu sunt valabile în punctele de vânzare cu amănuntul.

24.2. Pretul de livrare NU este inclus in pretul produselor si se achita separat de UTILIZATOR. Acesta este calculat automat și este vizibil pentru UTILIZATOR înainte de finalizarea comenzii sale.

24.3. Preturile depind de cantitatea de marfa comandata. Phyto Life oferă reduceri la cumpărarea cantităților, iar în cazul comenzilor mari, există posibilitatea de a negocia prețuri.

24.4. Toate promoțiile precum: livrare gratuită pentru o anumită perioadă de timp sau pentru depășirea pragului minim al sumei comenzii, precum și reduceri pentru clienții obișnuiți se primesc numai pentru comenzile efectuate de UTILIZATOR prin formularul de comandă din MAGAZINUL ONLINE și nu pot poate fi obținut pentru comenzile efectuate telefonic sau prin e-mail/email/formular de contact.

24.5. La comandarea unei achiziții din MAGAZINUL ONLINE, in cazul in care exista o reducere de preț pentru produsul respectiv, UTILIZATORUL va putea beneficia de reducerea la care are dreptul.

24.6. Comenzi efectuate cu opțiune de plata: ramburs, Phyto Life trimite cu curier, iar prețul de livrare este pe cheltuiala clientului si este indicat la finalul procesului de comanda.

24.7. Comenzile nesolicitate și neprimite în termen de 7 zile sunt anulate automat în sistemul MAGAZINULUI ONLINE. Sumele pentru serviciile de curierat pentru astfel de expedieri rămân datorate de la UTILIZATOR.

24.8. Phyto Life Ltd. își rezervă dreptul de a corecta erorile și/sau actualiza conținutul MAGAZINULUI ONLINE în orice moment și fără notificare, care include modificări ale mărfurilor și prețurilor. Aceste modificări nu vor afecta comenzile deja efectuate și confirmate, care vor fi executate în condițiile care erau în vigoare la momentul confirmării comenzii.

24.9. Dacă există o întârziere în livrare de către curier din cauza programului de livrare către localități mici, Phyto Life nu este responsabilă pentru aceste întârzieri. Fiecare UTILIZATOR al MAGAZINULUI ONLINE are posibilitatea de a vedea prețul exact pentru livrare chiar înainte de finalizarea comenzii din pagina „Comanda”.

V. Drepturile și obligațiile consumatorului

Articolul. 25. UTILIZATORUL are posibilitatea de a vizualiza și comanda bunurile anunțate în MAGAZINUL ONLINE. UTILIZATORUL poate comanda bunuri în MAGAZINUL ONLINE, și trebuie să îndeplinească cerințele prezentelor Condiții Generale de Utilizare a MAGAZINULUI ONLINE.

Articolul. 26. UTILIZATORUL are dreptul de a fi informat cu privire la stadiul comenzii sale.

Articolul. 27. UTILIZATORUL este obligat să plătească prețul comenzii sale conform modului anunțat în MAGAZINUL ONLINE.

Articolul. 28. Fiecare UTILIZATOR, indiferent dacă este client al FURNIZORULUI este obligat să:

28.1. Să nu încalce și să  respecte drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor și drepturile omului, în conformitate cu Constituția și legile Republicii Romania  și cu instrumentele internaționale recunoscute.

28.2. Să nu prejudicieze bunul nume al altuia și să nu cheme la încălcări ale ordinii juridice existente.

28.3. A nu încălca proprietatea sau ne proprietatea altor persoane, drepturile și interesele absolute sau relative, cum ar fi drepturile de proprietate, drepturile de proprietate intelectuală etc.

28.4. Pentru a respecta legislația romana, legile străine aplicabile, regulile morale și bunele maniere și etica internetului atunci când utilizați MAGAZINUL ONLINE.

28.5. Să sesizeze imediat FURNIZORUL cu privire la orice caz de încălcare comisă sau descoperită la utilizarea MAGAZINULUI ONLINE sau achiziționarea bunurilor prezentate în MAGAZINUL ONLINE.

28.6. Nu descărcați, trimiteți, transmiteți, distribuiți sau utilizați în niciun fel și nu puneți la dispoziția terților software, programe de calculator, fișiere, aplicații sau alte materiale care conțin viruși informatici, sisteme de control de la distanță neautorizate, coduri de computer sau materiale concepute pentru a întrerupe , împiedică, întrerupe sau restricționează funcționarea normală a hardware-ului sau software-ului computerului sau a echipamentelor de telecomunicații sau care vizează intruziunea sau accesul neautorizat la resurse sau software străine.

28.7. Nu comite acte rău intenționate.

28.8. Pentru a despăgubi Furnizorul și toate terții pentru toate daunele și profiturile pierdute, inclusiv pentru toate costurile și onorariile avocaților plătite, suportate ca urmare a pretențiilor de la și/sau plătite despăgubiri către terți în legătură cu site-uri web, hyperlinkuri, materiale sau informații care utilizatorul a folosit, postat pe server, trimis, distribuit, pus la dispoziția terților sau pus la dispoziție prin MAGAZINUL ONLINE cu încălcarea legii, a acestor Condiții de utilizare, a bunelor maniere și/sau a eticii internetului.

28.9. UTILIZATORUL se obligă să indice numărul de telefon exact și valabil și adresa de livrare valabilă, să plătească prețul bunurilor, să plătească costurile de livrare atunci când aceasta nu este gratuită și să ofere acces și posibilitatea de a primi livrarea. Dacă nu se precizează în mod explicit că livrarea este gratuită, aceasta este considerată a fi remunerativă.

28.10. FURNIZORUL este creatorul și proprietarul acestui MAGAZIN ONLINE și acordă UTILIZATORULUI dreptul de a încărca și vizualiza toate materialele publicate numai pentru uz personal necomercial, cu condiția să respecte și să respecte toate drepturile de autor și desemnările relevante. Materialele din MAGAZINUL ONLINE sunt protejate de drepturi de autor și drepturi conexe și orice utilizare neautorizată poate reprezenta o încălcare a drepturilor de autor, a drepturilor de marcă sau a altor prevederi legale. Utilizarea lor în alte site-uri electronice este interzisă!

VI. Dreptul la plângere

Articolul. 29. Cand marfa nu corespunde comenzii, FURNIZORUL este obligat sa o aducă in conformitate cu aceasta. Aducerea bunurilor de consum în conformitate cu comanda trebuie să se facă în termen de o lună (30 de zile) de la depunerea reclamației de către UTILIZATOR.

Articolul 30. După expirarea termenului prevăzut de clauza anterioară, UTILIZATORUL are dreptul de a rezilia contractul și de a rambursa suma plătită în termen de 7 zile lucrătoare sau de a solicita o reducere a prețului bunurilor de larg consum, conform art. 114 din legea consumatorilor.

Articolul. 31. Aducerea bunurilor de consum în conformitate cu contractul de vânzare este gratuită pentru UTILIZATOR. Nu datorează costuri pentru expedierea bunurilor de larg consum sau pentru materiale și manoperă legate de eliminarea neregulilor și nu trebuie să sufere inconveniente.

Articolul. 32. La primirea și numai după plata transportului (transporturilor), UTILIZATORUL are dreptul de a verifica conținutul expedierii sale pentru conformitatea bunurilor cu aplicația. Dupa achitarea mărfii si înainte de a-si introduce numele si semnătura ca destinatar al documentației de la firma de curierat, UTILIZATORUL trebuie sa asigure integritatea ambalajului expediției sale.

Articolul. 33. În cazul constatării deteriorărilor coletului, împreună cu curierul se întocmește un Raport de constatări, care va descrie tipul, starea coletului și starea conținutului disponibil al transportului.

Articolul. 34. Reclamațiile privind tipul și integritatea expedierii trebuie depuse în prezența curierului, în momentul primirii expedierii sau înainte ca utilizatorul să părăsească biroul curierului (la primirea expedierii de la biroul curierului). Atunci consumatorul are dreptul de a anula bunurile comandate în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea bunurilor, în cazul în care acestea nu sunt utilizate, integritatea ambalajului lor nu este deteriorată și au un aspect comercial păstrat (toate etichetele, autocolantele etc. .n. trebuie să fie pe marfă).

Articolul. 35. În cazul găsirii unui produs defect în 24 de ore. de la primirea acestuia si in cazul aspectului comercial nedeteriorat al marfii si ambalajului, Phyto Life se obliga sa inlocuiasca produsul cu unul nou, conform conditiilor de garanție ale producătorului sau sa restituie valoarea platita de consumator, conform art.55. din CPA, de la data la care consumatorul și-a exercitat dreptul de retragere. Transportul și alte costuri de primire și returnare a bunurilor sunt în sarcina consumatorului.

Articolul. 36. In cazul in care la primirea transportului acesta este deteriorat sau rupt ambalajul, reclamația va fi acceptata numai in prezenta curierului - la primirea mărfii. Phyto Life nu acceptă reclamații în cazul în care un client acceptă o astfel de expediere și nu își prezintă pretențiile curierului.

VII. Drepturile și obligațiile furnizorului

Articolul. 37. FURNIZORUL nu are obligația și posibilitatea obiectivă de a controla modul în care consumatorul folosește bunurile achiziționate.

Articolul. 38. FURNIZORUL are dreptul, dar nu și obligația de a stoca materiale și informații aflate pe serverul MAGAZINULUI ONLINE.

Articolul. 39. FURNIZORUL are dreptul în orice moment, fără a anunța consumatorul, atunci când acesta din urmă utilizează serviciile cu încălcarea acestor Termeni și Condiții Generale, iar la discreția FURNIZORULUI de a rezilia, suspenda sau modifica bunurile oferite.

Articolul. 40. FURNIZORUL nu este răspunzător față de consumatori și terți pentru daune și pierderi de profit rezultate din rezilierea, suspendarea, modificarea sau restricționarea gamei de produse, ștergerea, modificarea, pierderea, inexactitatea, inexactitatea sau incompletitudinea sau caracterul incomplet al comunicărilor, materialelor sau informații, transferate, utilizate, înregistrate sau puse la dispoziție prin MAGAZINUL ONLINE.

Articolul 41. FURNIZORUL după primirea plății este obligat să transfere consumatorului dreptul de proprietate asupra bunurilor comandate, să livreze în timp bunurile comandate pentru cumpărare).

Articolul 42. Sfaturile, consultațiile sau asistența oferite de specialiștii și angajații FURNIZORULUI în legătură cu achiziționarea de bunuri ale FURNIZORULUI de la consumatori nu dau naștere la nicio responsabilitate sau obligație pentru FURNIZOR.

Articolul. 43. Furnizorul are dreptul de a colecta și de a utiliza informații legate de utilizatorii săi, în conformitate cu cerințele legislației romane și ale Legii privind protecția datelor cu caracter personal.

Articolul. 44. Informațiile din articolul anterior pot fi folosite de către FURNIZOR, cu excepția cazului de dezacord explicit al utilizatorului, trimise la următoarea adresă de e-mail phytolifeltd@gmail.com. Furnizorul colectează și folosește informațiile pentru a îmbunătăți bunurile oferite. Toate scopurile pentru care FURNIZORUL va folosi informațiile vor fi în conformitate cu legislația și bunele practici romane.

Articolul. 45. FURNIZORUL nu este responsabil pentru neîndeplinirea obligațiilor care îi revin în temeiul acestor Termeni și Condiții Generale în cazul unor circumstanțe pe care FURNIZORUL nu le-a prevăzut și nu era obligat să le prevadă - incl. cazuri de evenimente accidentale, probleme în rețeaua globală a Internetului și în furnizarea de bunuri aflate în afara controlului FURNIZORULUI.

Articolul. 46. ​​​​FURNITORUL are dreptul de a instala cookie-uri pe calculatoarele utilizatorului. Cookie-urile sunt fișiere text care sunt stocate de site-ul web pe hard disk-ul utilizatorului și permit recuperarea informațiilor despre Utilizator, identificând și permițând urmărirea acțiunilor acestuia, a site-urilor web pe care le vizitează, a hyperlink-urilor pe care le folosește, a informațiilor pe care le folosește și înregistrează altele. . Aceste actiuni ale FURNIZORULUI vor fi realizate in scopul îmbunătățirii serviciilor si desfășurării activităților comerciale in beneficiul consumatorului.

Articolul. 47. Phyto Life poate introduce o condiție pentru emiterea unei facturi cu TVA în funcție de prezentarea documentelor justificative. Condițiile sunt valabile pentru toți Clienții

VIII. Date personale

Articolul 48. FURNIZORUL garantează utilizatorilor săi confidențialitatea informațiilor furnizate și protecția datelor lor personale. Acestea din urmă nu vor fi utilizate, furnizate sau aduse la cunoștința unor terți decât în ​​cazurile și în condițiile specificate în acești Termeni și Condiții Generale. Furnizorul protejează datele personale ale utilizatorului, care i-au devenit cunoscute la completarea formularului electronic de înregistrare și/sau efectuarea unei comenzi, iar la această obligație se renunță în cazul în care utilizatorul a furnizat date incorecte. Sub rezerva legii aplicabile și a prevederilor acestor Termeni și Condiții Generale, FURNIZORUL poate utiliza datele personale ale utilizatorului numai în scopurile prevăzute în acești Termeni și Condiții Generale. Orice alte scopuri pentru care sunt utilizate datele vor fi în conformitate cu legislația romana și cu actele internaționale aplicabile.

Articolul 49. FURNIZORUL se obligă să nu dezvăluie nici o dată cu caracter personal despre utilizator către terți - agenții guvernamentale, companii, persoane fizice și altele, cu excepția cazului în care a primit acordul expres în scris al UTILIZATORULUI, informațiile sunt solicitate de agențiile guvernamentale sau oficialii, care, conform legislației în vigoare, sunt autorizați să solicite și să colecteze astfel de informații.

Articolul. 50. În cazul în care UTILIZATORUL și-a dat acordul pentru a primi un newsletter, Phyto Life poate trimite mesaje promoționale, știri despre produse noi, promoții și alte informații utile pe adresa sa de e-mail. Conținutul acestor mesaje are ca scop exclusiv o mai bună informare a UTILIZATORULUI despre cele mai recente oferte, reduceri speciale, reduceri și promoții. In cazul in care nu dorește sa primească mesaje promoționale, UTILIZATORUL se poate dezabona de la newsletter in orice moment.

Articolul. 51. Phyto Life colectează și stochează informațiile furnizate de UTILIZATOR în timpul comenzii sale în MAGAZINUL ONLINE. Informațiile colectate de FURNIZOR în timpul utilizării platformei online sunt utilizate numai în scopurile declarate și în conformitate cu legea aplicabilă. Phyto Life nu va furniza informații către terți fără acordul expres al UTILIZATORULUI. Phyto Life se străduiește să asigure securitatea datelor utilizatorilor, astfel încât terții să nu aibă acces la aceste informații. Deși se fac eforturi mari pentru a împiedica accesul terților, Phyto Life nu poate fi tras la răspundere dacă informațiile au fost obținute de la terți cu încălcarea legii. Phyto Life nu dă, vinde sau distribuie în orice alt mod datele personale ale UTILIZATORULUI terților cu nicio ocazie, cu excepția cazului în care este cerut de lege sau de hotărâre judecătorească.

Articolul. 52. Phyto Life își rezervă dreptul, la discreția sa și în orice moment, de a modifica, adăuga sau șterge părți din acești Termeni și Condiții Generale ale MAGAZINULUI ONLINE. Este responsabilitatea UTILIZATORULUI să verifice acești Termeni și Condiții în orice moment înainte de a utiliza MAGAZINUL ONLINE.

Articolul. 53. Prin utilizarea MAGAZINULUI ONLINE, după publicarea modificărilor, UTILIZATORUL acceptă și confirmă că este de acord cu aceste modificări din Condițiile Generale. UTILIZATORUL este de acord că toate achizițiile ulterioare sunt guvernate de Termenii și Condițiile Generale publicate în MAGAZINUL ONLINE de la data achiziției respective. În funcție de îndeplinirea Termenilor și Condițiilor Generale și a oricăror modificări ale acestora, Phyto Life acordă UTILIZATORULUI („Utilizatorul final”) un drept personal, neexclusiv, netransferabil de a intra și utiliza MAGAZINUL ONLINE.

Articolul. 54. Prin comandarea produselor din MAGAZINUL ONLINE (atât online, cât și prin telefon sau prin formular electronic/e-mail) sau acceptând livrarea unor astfel de produse, UTILIZATORUL este de acord în mod expres să respecte și să accepte acești Termeni Generali de Utilizare înainte de a completa comanda dumneavoastră.

Articolul. 55. Phyto Life își rezervă dreptul de a modifica aceste condiții fără notificare, în orice moment și la discreția sa.

IX. Limitarea răspunderii furnizorului

Articolul. 56. FURNIZORUL nu este responsabil pentru site-urile web și conținutul acestora care nu fac parte din hemoroizi.com. Phyto Life nu se angajează să urmărească niciun site către care există un link pentru conținut ilegal de drepturi de autor, pornografie, rasism și orice alte acțiuni interzise de legile Republicii Romania . În cazul în care UTILIZATORUL a observat astfel de încălcări, acesta este obligat să sesizeze MAGAZINUL ONLINE despre acestea pentru a elimina linkul către site-ul care încalcă drepturile.

Articolul. 57. FURNIZORUL nu este responsabil pentru eventualele omisiuni incidentale legate de actualitatea informațiilor conținute în MAGAZINUL ONLINE; nu este responsabil pentru consecințe, incl. orice daune cauzate de sau legate în orice mod de accesul sau utilizarea MAGAZINULUI ONLINE; nu este responsabil pentru inviolabilitatea informațiilor din MAGAZINUL ONLINE de la viruși informatici sau alte amenințări. Informațiile afișate in MAGAZINUL ONLINE sunt in conformitate cu legislația in vigoare iar utilizarea lor de către UTILIZATORI este voluntara si la inițiativa acestora.

Articolul. 58. FURNIZORUL nu este responsabil pentru integralitatea, valabilitatea și natura informațiilor conținute în site-urile către care există link-uri.

Articolul. 59. FURNIZORUL nu garantează acces fără probleme și neîntrerupt la domeniul: hemoroizi.com

Artă. 60. Furnizorul nu este responsabil pentru epuizarea stocurilor.

Artă. 61. FURNIZORUL nu este responsabil pentru întârzierea sau neîndeplinirea obligațiilor sale dintr-un motiv care nu poate fi controlat.

X. Intrarea în vigoare și modificări

Articolul. 62. Acești Termeni Generali de Utilizare intră în vigoare în martie 2018. Acești Termeni Generali de Utilizare pot fi modificați unilateral de către FURNIZOR, la discreția acestuia, în orice moment sau pentru a se conforma cu legea aplicabilă. Este responsabilitatea UTILIZATORULUI să verifice în orice moment acești Termeni Generali de Utilizare înainte de a utiliza MAGAZINUL ONLINE. În cazul în care UTILIZATORUL folosește MAGAZINUL ONLINE după publicarea (intrarea în vigoare) a modificărilor, aceste acțiuni ale UTILIZATORULUI vor fi acceptate ca confirmare că UTILIZATORUL a acceptat și a fost de acord cu modificările prezentelor Condiții Generale de Utilizare. Prin prezenta sunteți de acord că toate comenzile/cumpărările ulterioare vor fi guvernate de acești Termeni și Condiții. In funcție de îndeplinirea acestor Termeni si Conditii Generale si a eventualelor modificări ale acestora, Phyto Life acorda UTILIZATORULUI un drept personal, neexclusiv, netransmisibil de a intra si utiliza MAGAZINUL ONLINE. Comandând bunuri din MAGAZINUL ONLINE al Phyto Life - atât online, cât și în alt mod prin telefon sau prin e-mail/formular de contact, sau acceptând livrarea unor astfel de bunuri, UTILIZATORUL este de acord să fie obligat și acceptă acești Termeni Generali de Utilizare. Pentru orice modificare a acestor Termeni si Conditii Generale conform contractului, FURNIZORUL este obligat sa notifice UTILIZATORUL in termen de 7 zile de la apariția acestei împrejurări la telefonul/e-mail-ul (e-mail)/adresa pentru corespondenta specificate. În cazul în care UTILIZATORUL nu este de acord cu modificările din Condițiile Generale, acesta are dreptul de a se retrage din contract fără a indica un motiv anume și fără a plăti despăgubiri sau penalități, sau de a continua să-l execute conform Condițiilor Generale înainte de modificare. În acest caz, UTILIZATORUL își exercită dreptul de retragere prin trimiterea unei notificări scrise Furnizorului în termen de o lună de la primirea notificării de la FURNIZOR pentru modificarea Condițiilor Generale de Utilizare. (Notă: Acest drept al UTILIZATORULUI nu se aplică în cazurile în care modificarea Condițiilor Generale se datorează unui ordin sau instrucțiuni ale unei autorități competente din Republica Romania ). În cazul în care UTILIZATORUL în temeiul contractului a fost notificat de către FURNIZOR cu privire la o modificare a Condițiilor Generale de Utilizare, dar nu și-a exercitat dreptul de retragere în termenul de mai sus și de a comanda, se consideră că a acceptat modificările aduse Conditiile generale si il obliga.

XI. Soluționarea litigiilor 

Articolul 63. Litigiile dintre părți în temeiul acestor Condiții Generale de Utilizare pot fi soluționate prin negocieri directe între acestea, precum și prin procedura de soluționare extrajudiciară a litigiilor prevăzută de legislația aplicabilă, inclusiv prin încheierea unei proceduri extrajudiciare. aşezare. În caz de dezacord, oricare dintre părți poate solicita asistența Comisiei pentru Protecția Consumatorului (Legea Consumatorilor) sau poate trimite litigiul instanței competente.

XII. Lege aplicabilă

Articolul 64. În aplicarea și interpretarea acestor Condiții Generale de Utilizare, se va aplica legislația Bulgaria.


Ultima actualizare a Termenilor de utilizare a site-ului: 28 martie 2018

Pentru întrebări suplimentare, nu uitați că ne puteți contacta oricând la adresele de e-mail și numerele de telefon afișate pe pagină pentru a vă ajuta.

Vă dorim cumpărături plăcute!


Cu respect,

echipa Phyto Life Ltd.