Cine suntem noi ?

Phyto Life SRL este o companie care fabrica si produce produse naturale inovatoare din plante. Scopul principal este prevenirea și tratamentul cu remedii naturiste. Ne dezvoltăm produsele în funcție de nevoile pacienților. Cunoaștem puterea naturii de a vindeca și ne străduim să profităm la maximum de ceea ce ne oferă.

Produsele noastre naturale se disting nu numai prin ingredientele lor naturale, ci și prin eficiența lor extrem de ridicată, ceea ce le face o alegere sigura si preferată.

Rolul principal ierburile bulgărești furnizate din regiuni ecologice curate sunt folosite ca bază a liniei unguentului HEMORREL. Respectarea controlului strict în toate etapele de cultură, de la colectare până la extracția ingredientelor biologic active este o garanție pentru calitatea înaltă a produselor oferite.

În dezvoltarea sa din ultimii ani, compania noastră s-a dovedit a fi un inovator perfect în dezvoltarea de produse pe bază de plante unice pentru ameliorarea rapidă, tratamentul și prevenirea hemoroizilor inflamați dureroși.

De ce să alegeți produsele noastre?

- produsele tratează problema, nu doar simptomele
- toată compoziția este naturală și inofensivă
- o alternativă reală la procedurile invazive
- economisire de timp, neplăceri, dureri și bani

Noi vă oferim

- Competență;
- Corectitudine si loialitate fata de fiecare client;
- Atenție si atitudine personala;
- Livrare rapida oriunde in tara;
- Sistem de comandă și livrare prin internet;
- Nivel ridicat de servicii.

Politica de prețuri

Doar la noi veți găsi în mod regulat pachete promoționale și livrare gratuită. Toate activitățile promoționale sunt combinate. Ne străduim să menținem prețurile având în vedere clienții.

Ne puteți găsi la următoarele numere de telefon:

0312297016

Hemorrel Unguent

Evaluare:
4,9

Unguentul Hemorrel este un produs pe bază de plante extrem de eficiente, complet naturale, fără analog, pentru ameliorarea, tratarea și prevenirea rapidă a tuturor tipurilor de hemoroizi și fisuri. 100% natural cu acțiune imediata. Doar Hemorrel vă ajută să evitați intervenția chirurgicală – astfel hemoroizii dispar. Ingrediente: extract de crema alba (lillium candidum), ceara de albine, ulei de măsline.

Va ajuta?

Produsul ajută extrem de rapid, deoarece este conceput pentru a trata problema. O ușurare conforta se simte inca după prima utilizare. Formula ajută la regenerarea rapidă a zonelor afectate - astfel hemoroizii sunt îndepărtați.

Când și cum se folosește?

Unguentul este de preferabil să se aplice de 2 ori pe zi, iar zonele afectate sunt unse abundent și de aceea vă recomandăm să îl folosiți până la epuizarea totala a pachetului.

Sunt chiar inofensive?

Absolut inofensiv, cu zero toxicitate. Compozitie BIO 100% naturala! Hemorrel are trei ingrediente: ulei de măsline, ceară de albine și extract de plantă cu cremă albă. Nu conține: coloranți artificiali, produse petroliere, conservanți, lanolină, parfumuri, chimicale și parabeni. Fara corticosteroizi si anestezice.

Include livrare rapida
89,00 lei
remove
add
Comanda rapida
Comanda la telefon

Dupa ce ați trimis un număr de contact, vă vom contacta.

Hemorrel
Hemorrel Unguent
89,00 lei
Un membru al echipei noastre  v-a  lua legătura cu dvs.
Închide
Hopa! Ceva n-a mers bine. Presupun că poți număra numerele!