Protectia datelor cu caracter personal

Protectia datelor cu caracter personal Noi, cei de la firma Phytolife SRL., vă respectăm datele dumneavoastra personale și aici dorim să vă informăm cum sunt utilizate aceste informații de către noi. Această declarație este disponibilă pe pagina noastră de pornire și se află în partea de jos scrisa in culoare gri.

1. DATELE DVS

Prin utilizarea magazinului nostru online, utilizatorii și clienții sunt de acord ambele parti să ia toate măsurile necesare pentru securitatea datelor furnizate terților. Dacă bănuiți acces neautorizat sau eventual abuz, vă recomandam să ne contactați imediat pentru asistență si a lua masurile de vigoare . Phyto Life Ltd. își rezervă in totalitate dreptul de a refuza accesul la magazinul online sau de a anula comenzi, inclusiv comenzi confirmate, în cazul în care detectează utilizarea incorectă a datelor (utilizare greșită) de către utilizator/infractor. Dvs. (numai și exclusiv) sunteți pe deplin responsabil pentru partajarea dvs. date de catre terți.

2. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Noi, cei de la Phyto Life Ltd. înțelegem pe deplin cât este de importantă confidențialitatea datelor dumneavoastră. Ne pasă de securitatea utilizatorilor noștri și am oferit in deplin toate mijloacele tehnice pentru a vă proteja cu siguranta informațiile personale.

Am dori să știți că noi colectăm și folosim informații personale pentru a înțelege mai bine nevoile și interesele dumneavoastră și pentru a vă servi mult mai bine. Folosim aceste informații pentru a comunica cu dumneavoastră despre produse, promoții și oferte; pentru livrarea produselor; pentru procesarea plăților; pentru a clarifica detaliile conform instrucțiunilor dumneavoastră. Pe lângă informațiile pe care ni le furnizați, este posibil să colectăm informații în timpul vizitei dumneavoastră pe site-ul nostru prin instrumente automate de colectare a informațiilor, care includ cookie-uri, link-uri, pagini și alte instrumente de colectare a informațiilor utilizate în mod obișnuit. Informațiile pe care le colectăm ne ajută să vă facem vizita mai consistentă și desigur mai personalizată.

PHYTO LIFE va recomandă:

Phyto Life nu vă va cere să ne furnizați detaliile personale ale contului dumneavoastra bancar, precum și pentru cardurile de credit, atunci când sunați la telefon pentru a vă confirma comanda. Orice astfel de apeluri , e-mail sau mesaj telefonic ar trebui sa fie categoric ignorat. Dacă vă aflați într-o situație similară, vă rugăm să ne contactați imediat.

3. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Phyto Life Ltd. se angajează să respecte cu strictețe prevederile LPPD și să introducă măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a vă proteja securitatea și confidențialitatea.

Phyto Life Ltd. se angajează să nu transfere, să transmită, să vândă sau să distribuie în niciun fel datele personale furnizate de dumneavoastră.

Phyto Life Ltd. se obligă să nu furnizeze informații către terți fără acordul expres al clientului/utilizatorului, precum și să asigure în toate modurile posibile securitatea și inviolabilitatea informațiilor transmise.

Phyto Life Ltd. nu este responsabil dacă terții folosesc în mod intenționat informațiile personale legate de dvs. în vreun fel și acest lucru este contrar normelor și reglementărilor legale.

Phyto Life Ltd. își rezervă dreptul de a trimite informații actualizate despre produse, promoții, știri, liste de prețuri și oferte preferențiale ale produselor noastre oricărui client care nu a menționat în mod explicit că nu dorește să primească astfel de mesaje.