Tratament la domiciliu pentru hemoroizi cu sângerare

Există modalități de a face față hemoroizilor care sângerează atunci cand sunteți acasă. Cu toate acestea, pentru ca tratamentul la domiciliu să aibă succes, trebuie să fii perseverent și strict în aplicarea următoarelor metode:

Faceți o baie fierbinte de 3 ori pe zi timp de 15-20 de minute

Dacă nu ai o cadă acasă, poți folosi un lighean suficient de mare în care să stai după ce ai turnat câțiva centimetri de apă în ea și o amesteci cu 2-3 linguri de sare de mare. Cantitatea de sare necesară pentru baie este de 1 cană de ceai.

Afectați hemoroizii care sângerează cu o pungă de gheață

Punga de gheață va reduce umflarea și durerea. Gheața nu trebuie aplicată direct, așa că înfășurați-o într-o  cârpă. Pentru a evita efectul opus, țineți gheața nu mai mult de 5 minute. Puteți repeta după ce ați așteptat câteva minute pentru ca pielea să se încălzească.

Oricât de mult aveți o mâncărime, strângeți din dinți

In nici un caz nu ceda indemnului de a te scarpina atunci cand suferi de hemoroizi, deoarece acest lucru va duce la complicații grave însoțite de dureri severe. Este foarte important ce și cum ștergeți. Hârtia igienică trebuie să fie moale și chiar hidratată pentru a nu răni zona în continuare și  astfel inflamația să se adâncească.

Medicamente pentru reducerea sângerării

O soluție bună în astfel de cazuri este utilizarea  unguentului Hemorrel – vizitați magazinul nostru și comandați acum!

Schimbarea stilului tău de viață pentru a face față hemoroizilor care sângerează

  • Includeți fibre în dieta dumneavoastră pentru a îmbunătăți funcția intestinală. Cele mai multe fibre se găsesc în fructe și legume, precum și în cereale integrale, cum ar fi hrișcă, bulgur și orez brun.
  • Beti multe lichide – mai ales apă și ceaiuri din plante
  • Creați un obicei obișnuit de a merge la toaleta în mare nevoie, fără a încorda intestinele, ci lăsați peristaltismul intestinelor să  își facă treaba.
  • Faceți sport și plimbă-te mai mult  pe jos pentru a reduce stresul.
  • Presiunea asupra hemoroizilor crește odată cu ședința  scaun prelungită, așa că evitați să stați pe scaun.
  • Când stați jos  folosește o pernă în formă de gogoașă, adică. cu o gaură în mijloc pentru a nu pune presiune pe zona afectată de hemoroizi. Cu toate acestea, dacă nu vă așezați în poziția corectă, efectul poate fi inversat. Dacă sângerarea crește, nu mai folosiți acest tip de pernă.

Lupta împotriva hemoroizilor este foarte  dureroasă și destul de lungă, iar dacă după ce îți revii începi din nou  la modul în care erai înainte, hemoroizii vor reapărea mai devreme sau mai târziu. De aceea este important să includeți în stilul dvs. de viață exerciții fizice, aportul de cel puțin un litru și jumătate de apă pe zi, să creșteți consumul de fructe, legume și cereale integrale, precum și să reduceți carnea și tentațiile dulci.

Vi se pare util acest articol?

Produsul Hemorrel este un instrument real pentru a obține rezultate rapide și de durată, vezi Unguent Hemorrel aici.