Hemoroizi externi și interni – Diferență de simptome și tratament

Distingem în principal două tipuri de hemoroizi – externi și interni. În ciuda acelorași motive pentru apariția lor, avem o diferență în ceea ce privește simptomele și necesitatea și modalitățile de a le trata.

Hemoroizi externi

Hemoroizii externi se caracterizează în principal prin senzația dureroasă a pacienților. De obicei, este suficient să le tratați local, dar este important să știți că acest lucru afectează doar o mică parte din daune. Vă recomandăm ca pe lângă ungerea țesutului afectat să folosiți unguent pentru hemoroizi și să rupeți o bucată de dimensiunea aproximativă a unui bob de mazăre, pe care o puneți în anus. Nu este necesar să împingeți spre interior sau să încercați să ungeti – acest lucru poate deteriora mecanic țesuturile inflamate. În acest fel, oferim un tratament semnificativ mai complet și obținerea mai rapidă a rezultatelor pe termen lung.

Hemoroizi interni

Hemoroizii interni sunt o prezență tăcută – o mare parte a populației din țările dezvoltate cu vârsta peste 40 de ani îi are, nu bănuiți prezența lor până când apar sângerări sau alte simptome. Sânge roșu stacojiu atunci când scaunul înseamnă doar asta. Dacă există sânge, dar de culoare închisă, consultați imediat un proctolog sau un specialist în medicină internă pentru o examinare.

Pentru hemoroizii interni, utilizarea unguentului ca supozitor este metoda recomandată. In plus, aportul de tincturi din plante din seria Hemorrel determina buna sanatate a peretelui vascular. Pierderea ei în greutate este începutul dezvoltării hemoroizilor inflamați și trombozați. Tinctura este un produs care poate fi luat preventiv. Se recomanda o saptamana de pauza pentru un aport de trei luni, dupa care se poate continua.

Nu în ultimul rând, trebuie să spunem că toate metodele chirurgicale, indiferent de tipul lor – cu acțiune invazivă mai puțin sau mai pronunțată „scriu” recurenței tale.

Mucoasa anusului este similară cu mucoasa gurii. Este atât de delicat încât orice intervenție mecanică lasă în urmă un compartiment sau un loc slăbit care mai întâi se defectează ulterior. Tot prin metode invazive, pacienții ies din rutina normală în perioada de recuperare după terapie. Adevărul este că medicii apelează la aceste metode în cazuri rare și durează mereu.

Acțiunea sinergică complexă a unguentului pentru hemoroizi pentru aplicare locală și a tincturii de hemoroizi pentru administrare orală este „magia” de care are nevoie toți cei cu problema hemoroizilor.

Natura ne-a oferit tot ce avem nevoie – fii consecvent și vei obține rezultate neașteptate.

Alegerile informate sunt esențiale pentru a face față problemelor sănătoase.

Vi se pare util acest articol?

Produsul Hemorrel este un instrument real pentru a obține rezultate rapide și de durată, vezi Unguent Hemorrel aici.