Cum știm dacă avem hemoroizi?

Unul dintre primele simptome ale hemoroizilor inflamați este mâncărimea și arsurile în jurul anusului, care pot fi însoțite de nevoia constantă de a face nevoile.

Disconfortul la defecare este un alt simptom care apare periodic și este adesea resimțit în partea stângă jos a abdomenului.

De obicei avem dureri cu hemoroizi externi. Este cauzată în principal de traumatisme ale zonei cauzate de constipație și scaune dure. Durerea apare și atunci când au apărut complicații ale hemoroizilor, cum ar fi tromboza sau blocarea. De asemenea, poate apărea durere atunci când se combină hemoroizii cu fisura anală.

Când există sângerare, aceasta apare la sfârșitul defecării, variind de la câteva picături până la sângerări abundente. Cel mai adesea nu simțim durere atunci când sângerăm. Cauzele sângerării pot fi atât subțierea mucoasei, cât și ruptura pereților corpurilor cavernosi. Avem sângerare la aproximativ 80% dintre pacienți. Hemoroizii care sangereaza netratati pot provoca anemie cronica cu deficit de fier.Unul dintre semnele sigure ale hemoroizilor este culoarea sangelui – rosu aprins, arterial. Este mai frecventă în hemoroizii interni.

Prezența sângelui închis la culoare este un semn al diferitelor probleme și înseamnă că este necesară și nu trebuie amânată examinarea unui medic!

Secret – pătează lenjeria și adesea provoacă inflamarea pielii din vecinătate. ‍

Prolaps – Hemoroizii interni ies prin anus. La început ies cu efort și efort fizic și se întorc. În stadiile mai avansate, aceștia ies spontan și rămân afară fără a se putea întoarce. Simptomele însoțitoare sunt o senzație de greutate, pete de mucus, infecții ale pielii. Prolapsul poate duce la necroză, cangrenă și fistule secundare.

Vi se pare util acest articol?

Produsul Hemorrel este un instrument real pentru a obține rezultate rapide și de durată, vezi Unguent Hemorrel aici.